Spring til indhold
Hjem » Om os

Om os

Læser en bogDer udgives tusindvis af nye bøger i Danmark hvert år. Fordi der udgives så mange bøger, kan det være svært for læsere at finde frem til lige netop de nye bøger, de gerne vil læse – og på den anden side har forfattere og forlag svært ved at finde frem til nye læsere.

René Hjetting opdagede, at der manglede en kanal, der kunne servicere begge parter, og det var her, idéen til Bookdeals opstod i december 2022.

Hvordan hjælper Bookdeals læsere?

Bookdeals hjælper læsere med at finde gode bøger fra hundredvis af forfattere og forlag. Når læsere tilmelder sig Bookdeals, modtager de ugentlige nyhedsbreve med gode tilbud på bøger, som de kan købe. Derudover inkluderer nogle af nyhedsbrevene tilbud om foredrag med forfatteren og konkurrencer.

Hvordan hjælper Bookdeals forfattere og forlag?

Bookdeals sælger ikke selv bøger, men hjælper forfattere og forlag med at få kontakt til nye læsere, der gerne vil købe og læse deres bøger. Det sker gennem gode tilbud på deres bøger, men også via fx foredrag med forfatterne og konkurrencer.

Hvordan tjener Bookdeals penge?

Økonomien i Bookdeals ligger i, at forfattere og forlag betaler et lille beløb for at få deres bøger med i de ugentlige nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Bookdeals sender så læserne hen til den side, forfatteren eller forlaget ønsker, de køber bøgerne på.

Tjener Bookdeals på salget af bøgerne?

Nej! Forfatterne og forlagene tjener selv alle pengene på salget af bøgerne.

Hvordan kan jeg sælge mine bøger gennem Bookdeals?

Det kan du gøre ved at blive partner i Bookdeals. Læs mere om at blive partner her.

Hvordan kan jeg modtage alle de gode tilbud fra Bookdeals?

Dem kan du modtage ved at tilmelde dig Bookdeals på forsiden her.